Zonwering Binnen

Binnenzonwering is een absolute “Must” voor u en uw personeel. Naast het buitensluiten van de zon, zorgt de binnenzonwering voor een groot deel voor klimaatbeheersing in uw werkruimte. Door middel van de juiste hoeveelheid lichtinval zult u tevens merken dat bijvoorbeeld werken voor een beeldscherm rustgevend zal werken waardoor de productiviteit zeker zal worden verhoogd.

 

 

 

Dat binnenzonwering zeker ook mooi en sfeerverhogend kan zijn, bewijst wel onze grote collectie aan modellen, kleuren en systemen. Kiest u voor verticale of horizontale uitvoeringen? Of kiest u voor brede of juist smalle lamellen? En kiest u voor kunststof, of designstof, of sfeervol hout? Alles behoort tot de mogelijkheden binnen het pakket van onze diverse leveranciers.

 

 

 

Op afspraak komt ons meetteam alle ramen (en eventueel deuren!) nauwkeurig inmeten en via eigen technische dienst wordt uw zonwering dan vakkundig geïnstalleerd. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw individuele wensen. Wij leveren al onze producten en diensten onder volledige garantie.