Rolluiken

 

 

Een rolluik aan uw woning kan naast het eigen gevoel van veiligheid, ook een vereiste zijn van uw brand en inbraak verzekering. Wij leveren een compleet assortiment voor de utiliteitsbouw. Door ons dealerschap van merken zoals o.a. AVZ, Alulux en Heroal  bent u verzekerd dat al onze rolluiken met grote zorg zijn vervaardigd van de juiste materialen. Onze rolluiken worden gemaakt van kwaliteit staal of aluminium en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld geheel gesloten of geperforeerd. Al naar gelang het doel, uw wensen of  de eisen van uw verzekering..

Naast de standaard rolluik levering, zijn diverse opties mogelijk zoals de z.g. val- en storm beveiliging. Ook kunt u kiezen uit diverse bediening systemen. Voor motoren welke wij gebruiken op de elektrisch bedienende systemen, hebben wij onze keus laten vallen op Somfy motoren en Becker motoren. Beide merken leveren motoren voor bediening systemen met een zeer hoge bedrijfszekerheid, laag in stroomverbruik en met een maximale garantie.

 

 

Kiest u voor een gesloten uitvoering, dan is dit een systeem waarmee inkijk en lichtinval absoluut uitgesloten is. Ideaal voor als uw woning staat in een gebied met een verhoogde inbraak- en vandalismegevoeligheid of als u regelmatig lange tijd afwezig bent.  Onze geperforeerde uitvoering geeft een zo goed als dezelfde garantie en heeft toch een beperkte, zicht (screen effect),  licht en lucht doorlaat. Een juiste uitvoering waarbij zware beveiliging wordt verplicht en toch enige comfort wordt gewenst! .

 

 

 

 

 

 

 

Al onze producten voldoen aan alle verzekering en overheidsnormen en eisen. Uw veiligheid begint bij ons secuur meetteam waarna onze eigen technische dienst de vakkundige montage voor haar rekening neemt.