Brandwerende rolschermen

Bij MENK Rolluiken & Zonwering bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar brandwerende rolschermen. Onze rolschermen zijn vooral geschikt voor winkel- en bedrijfspanden, maar ook voor uw woning zijn er een aantal zijn ze zeer goed te gebruiken. De rolschermen  die door MENK Rolluiken & Zonwering geleverd worden, zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar en zijn brandwerend. Naast de standaard afmetingen, kunnen de brandwerende rolschermen ook op maat gemaakt worden. Hierbij maakt het aantal niet uit, of u er nu één neemt, of honderd. Ook de materialen waar de rolschermen van gemaakt worden, zijn zeer uiteenlopend. Ze zijn er in staal, aluminium en nog vele andere duurzame materialen. Naast brandwerende rolschermen, bent u bij MENK Rolluiken & Zonwering ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar rolhekken, balie rolluiken, geïsoleerde roldeuren of brandwerende rolluiken, speeddeuren, schaarhekken en rolluiken.

 

Brandwerende rolschermen
MENK Rolluiken & Zonwering is gespecialiseerd in het maken, verkopen en plaatsen van brandwerende rolschermen. Niet alleen zijn onze deskundig gefabriceerde rolschermen zeer stevig, ze zorgen er bovendien ook voor dat uw woning of bedrijfspand beter beschermd is bij brand. De materialen waar onze brandwerende rolschermen van zijn gemaakt, zijn zeer duurzaam, waardoor het rolscherm (bij een juist gebruik en periodiek onderhoud) tientallen jaren meegaat!

 

Veiligheid
Brandwerende rolschermen zijn voor verschillende mogelijkheden te gebruiken. U kunt ze inzetten om uw gehele pand te beschermen bij brand. Door een rolscherm te plaatsen op een zorgvuldig gekozen locatie, kan de brand minder snel overslaan op de achterliggende ruimte. De schade aan uw pand en uw inboedel zal hierdoor flink lager komen te liggen. Natuurlijk is een brandwerend rolscherm ook zeer belangrijk als het om de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten of medewerkers gaat.

Uw pand is door het gebruik van een brandwerend rolscherm ook beter beschermd tegen brand, waardoor uw verzekeringspremie omlaag zal gaan. Door gebruik te maken van het brandwerende rolscherm, kan de brand zich minder snel verspreiden. Wist u dat vele verzekeringsmaatschappijen zelfs van u eisen, als het gaat om een winkel- of bedrijfspand, dat u brandwerende rolschermen gebruikt?

 

Montage
MENK Rolluiken & Zonwering verkoopt niet alleen brandwerende rolschermen, ze worden ook nog voor u geplaatst! Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de rolschermen zelf te plaatsen, maar het is beter om dit op een professionele manier te laten gebeuren. Zo weet u zeker dat het rolscherm ook echt goed bevestigd is en heeft u tevens een jarenlange garantie! Mocht het dan stuk gaan, wordt dit kosteloos voor u vergoed.

 

Merken
Menk Rolluiken & Zonwering werkt onder andere met de A-merken als AVZ, Solair, Alulux en Heroal. Al deze bedrijven maken de brandwerende rolschermen met grote zorg en ze zijn vervaardigd van de juiste materialen.

 

Extra opties
Naast de standaard brandwerende rolschermen die wij op voorraad hebben, zijn er verschillende opties mogelijk waar u voor kunt kiezen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende bedieningssystemen aanwezig, waaronder rolheksystemen met motor. Ook dit kan door ons gerealiseerd worden. Alle extra opties hebben een zeer hoge bedrijfszekerheid, hebben een maximale garantie en zijn (indien van toepassing) laag in stroomverbruik. Vraag aan één van onze medewerkers naar de extra toepassingen die op uw woning, winkel- of bedrijfspand mogelijk zijn!

 

Offerte
U kunt via onze website, heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Eén van onze medewerkers zal u naar uw wensen vragen en wat algemene gegevens, waarna er een offerte opgemaakt zal worden. Na de opmaak van de offerte heeft u 30 dagen de tijd om te besluiten of u met Menk Rolluiken & Zonwering in zee gaat, of toch niet.

Website
Ook op onze website zijn diverse brandwerende rolschermen te zien. Echter zijn hier alleen de meest  verkochte schermen en andere items uit onze uitgebreide collectie geplaatst. Om onze gehele collectie te zien, raden wij u aan om onze brochure aan te vragen of om op locatie naar de schaarhekken te kijken.

 

Contact
Via de website is het trouwens heel eenvoudig om contact met ons op te nemen. Onze adresgegevens staan hier weergegeven, u kunt heel gemakkelijk een e-mail sturen, een offerte aanvragen of het contactformulier invullen. Wij proberen uw bericht altijd binnen 24 uur te beantwoorden, met uitzondering van het weekend en/of feestdagen. Tijdens kantooruren kunt u ook altijd even bellen, waar u direct antwoord krijgt op uw vragen.