Balie rolluiken

Bij MENK Rolluiken & Zonwering bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar rolluiken voor de balie. Balie rolluiken worden bij de balie van een winkel- of bedrijfspand gemonteerd. De balie rolluiken die door MENK Rolluiken & Zonwering geleverd worden, zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Naast de standaard afmetingen, kunnen de luiken ook op maat gemaakt worden. Hierbij maakt het aantal niet uit, of u er nu één neemt, of honderd. Ook de materialen waar het rolluik van gemaakt wordt, zijn zeer uiteenlopend. Ze zijn er in staal, aluminium en nog vele andere duurzame materialen. Wij leveren tevens ook rolluiken die geïsoleerd, transparant of brandwerend zijn.

 

Balie rolluiken
MENK Rolluiken & Zonwering is gespecialiseerd in het maken, verkopen en plaatsen van balie rolluiken. Niet alleen zijn onze balie rolluiken zeer stevig, ze zorgen er bovendien ook voor dat uw medewerkers beschermd zijn tegen onder andere agressieve klanten, overvallen en dergelijke. Naast de veiligheid van uw medewerkers zorgt dit type rolluik er ook voor dat uw goederen beschermd worden. Balie rolluiken worden vooral gezien bij overheidsgebouwen, benzinestations en avond- of nachtwinkels.

De materialen waarvan balie rolluiken gemaakt zijn, zijn zeer duurzaam, waardoor het rolluik (bij een juist gebruik) tientallen jaren mee! Bovendien geeft het een veilig gevoel aan zowel uw personeel als aan de klanten.

 

Veiligheid
Rolluiken geven mensen vaak een veilig gevoel. Zeker een rolluik voor de balie zorgt ervoor dat uw medewerkers en goederen veilig zijn. Klanten kunnen niet direct in contact treden met uw medewerker, doordat het rolluik ertussen zit. Naast agressieve klanten, vermijdt u met een rolluik voor de balie ook vandalisme, diefstallen en (soms gewapende) overvallen. Zo kunt u uw medewerkers op een veiligere manier laten werken, wat tegenwoordig ook steeds vaker verplicht wordt gesteld door uw bedrijfsverzekeringen.

 

Montage
MENK Rolluiken & Zonwering verkoopt niet alleen balie rolluiken, ze worden ook nog voor u geplaatst! Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de balie rolluiken zelf te monteren, maar het is beter om dit op een professionele manier te laten gebeuren. Zo weet u dat de rolluiken ook echt goed bevestigd zijn en heeft u tevens een jarenlange garantie! Mocht het dan stuk gaan, wordt dit kosteloos voor u vergoed.

 

Merken
MENK Rolluiken & Zonwering werkt onder andere met de A-merken als AVZ, Solair, Alulux en Heroal. Al deze bedrijven maken de rolluiken met grote zorg en zijn vervaardigd van de juiste materialen. Alle rolluiken zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, bijvoorbeeld geheel gesloten of geperforeerd. Afhankelijk van het doel van uw rolluiken (bijvoorbeeld het beschermen van uw medewerker of goederen), kunnen uw wensen of de eisen van de verzekering makkelijk verwerkt worden.

 

Extra opties
Naast de standaard rolluiken die wij op voorraad hebben, zijn er verschillende opties mogelijk waar u voor kunt kiezen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende bedieningssystemen zijn aanwezig, waaronder rolluiksystemen met motoren. Alle extra opties hebben een zeer hoge bedrijfszekerheid, hebben een maximale garantie en zijn (indien van toepassing) laag in stroomverbruik.

 

Offerte
U kunt via onze website, maar ook aan de showroom, heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Eén van onze medewerkers zal u naar uw wensen vragen en wat algemene gegevens, waarna er een offerte opgemaakt zal worden. Na de opmaak van de offerte heeft u 30 dagen de tijd om te besluiten of u met Menk Rolluiken & Zonwering in zee gaat, of toch niet.

 

 

Website
Ook op onze website zijn diverse rolluiken te zien. Echter zijn hier alleen de meest  verkochte rolluiken geplaatst, om onze gehele collectie te zien, raden wij u aan om onze brochure aan te vragen of om op locatie naar de rolluiken te kijken.

 

Contact
Via de website is het trouwens heel eenvoudig om contact met ons op te nemen. Onze adresgegevens staan hier weergegeven, u kunt heel gemakkelijk een e-mail sturen, een offerte aanvragen of het contactformulier invullen. Wij proberen uw bericht altijd binnen 24 uur te beantwoorden, met uitzondering van het weekend en/of feestdagen. Tijdens kantooruren kunt u ook altijd even bellen, waar u direct antwoord krijgt op uw vragen.