Geisoleerde roldeuren

Bij MENK Rolluiken & Zonwering bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar geïsoleerde roldeuren. Geïsoleerde roldeuren zijn vooral geschikt voor winkel- en bedrijfspanden, maar ook voor uw woning zijn er een aantal geïsoleerde roldeuren beschikbaar. De roldeuren die door Menk Rolluiken & Zonwering geleverd worden, zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Naast de standaard afmetingen, kunnen de deuren ook op maat gemaakt worden. Hierbij maakt het aantal niet uit, of u er nu één neemt, of honderd. Ook de materialen waar de geïsoleerde roldeur van gemaakt wordt, zijn zeer uiteenlopend. Ze zijn er in staal, aluminium en nog vele andere duurzame materialen. Wij leveren tevens ook rolluiken die transparant of brandwerend zijn.

 

 

Geïsoleerde roldeuren
MENK Rolluiken & Zonwering is gespecialiseerd in het maken, verkopen en plaatsen van geïsoleerde roldeuren. Niet alleen zijn onze geïsoleerde roldeuren zeer stevig, ze zorgen er bovendien ook voor dat uw woning of bedrijfspand geïsoleerd is. Roldeuren hebben vaak een grote oppervlakte, en wanneer deze niet geïsoleerd is, kan u veel geld kwijt zijn aan de energierekening. Door gebruik te maken van onze geïsoleerde roldeuren, bespaart u een hoop energiekosten. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook zorgt u ervoor dat u het milieu minder belast.

De materialen waarvan onze geïsoleerde roldeuren gemaakt zijn, zijn zeer duurzaam, waardoor de roldeur (bij een juist gebruik) tientallen jaren meegaat! Bovendien is uw pand ook warmer dan voorheen!

 

Montage
MENK Rolluiken & Zonwering verkoopt niet alleen geïsoleerde roldeuren, ze worden ook nog voor u geplaatst! Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de geïsoleerde roldeuren zelf te monteren, maar het is beter om dit op een professionele manier te laten gebeuren. Zo weet u dat de roldeuren ook echt goed bevestigd zijn en heeft u tevens een jarenlange garantie! Mocht het dan stuk gaan, wordt dit kosteloos voor u vergoed.

 

Merken
MENK Rolluiken & Zonwering werkt onder andere met de A-merken als AVZ, Solair, Allux en Herewall. Al deze bedrijven maken de roldeuren met grote zorg en zijn vervaardigd van de juiste materialen. Alle roldeuren zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Afhankelijk van het doel van uw roldeur, kunnen uw wensen of de eisen van de verzekering makkelijk verwerkt worden.
Extra opties
Naast de standaard geïsoleerde roldeuren die wij op voorraad hebben, zijn er verschillende opties mogelijk waar u voor kunt kiezen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende bedieningssystemen aanwezig, waaronder roldeursystemen met motoren. Verzekeringen eisen tegenwoordig steeds vaker dat uw roldeuren geïsoleerd en brandwerend zijn. Ook dit kan door ons gerealiseerd worden. Alle extra opties hebben een zeer hoge bedrijfszekerheid, hebben een maximale garantie en zijn (indien van toepassing) laag in stroomverbruik. Vraag aan één van onze medewerkers naar de extra toepassingen die op uw woning, winkel- of bedrijfspand mogelijk zijn!

 

Offerte
U kunt via onze website, maar ook aan de showroom, heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Eén van onze medewerkers zal u naar uw wensen vragen en wat algemene gegevens, waarna er een offerte opgemaakt zal worden. Na de opmaak van de offerte heeft u 30 dagen de tijd om te besluiten of u met Menk Rolluiken & Zonwering in zee gaat, of toch niet.

 

Website
Ook op onze website zijn diverse roldeuren te zien. Echter zijn hier alleen de meest  verkochte roldeuren geplaatst. Om onze gehele collectie te zien, raden wij u aan om onze brochure aan te vragen of om op locatie naar de roldeuren te kijken.

Contact

Via de website is het trouwens heel eenvoudig om contact met ons op te nemen. Onze adresgegevens staan hier weergegeven, u kunt heel gemakkelijk een e-mail sturen, een offerte aanvragen of het contactformulier invullen. Wij proberen uw bericht altijd binnen 24 uur te beantwoorden, met uitzondering van het weekend en/of feestdagen. Tijdens kantooruren kunt u ook altijd even bellen, waar u direct antwoord krijgt op uw vragen.