Markiezen

 

markiezen

 

Een markies is een stijlvolle klassieke uitvoering van een buitenzonwering. Naast de doeltreffendheid is het de stijl van de markies die uw woning verfraaid en over het algemeen een rijkelijke uitstraling geeft.

Het merk Solair brengt een scala van uitvoeringen op de markt van een hoogwaardige kwaliteit. Dit komt zeker tot uiting in de afwerking, de materiaalkeus en het schitterende markiezendoek welke geleverd wordt in diverse designs. De scharnieren en bevestigingen zijn praktisch onverwoestbaar en in hoge maten stormvast.

 

 

Laat u door onze adviseurs helder en duidelijk adviseren naar alle  mogelijkheden aan de hand van talloze voorbeelden en doekstalen. Mocht plaatselijk een gemeente vergunning nodig zijn, dan kunnen wij ook dit voor u in werk zetten en afhandelen.

 

 

Na u goedkeuring van de vrijblijvende offerte komt op afspraak ons meetteam alle kozijnen nauwkeurig inmeten en via eigen technische dienst worden dan uw markiezen vakkundig geplaatst. Uiteraard wordt zeker rekening gehouden met uw individuele wensen.