Overkappingen

 

De terrasoverkapping is het perfecte product waarmee uw terras seizoen drastisch wordt verlengd. Maar ook aan uw winkelpui om uw uitgestalde producten te beschermen tegen alle weersinvloeden, is de terrasoverkapping niet meer weg te denken uit het winkelstraatbeeld.

Vele gemeentes plegen het tolerantiebeleid om het sfeerbeeld in de winkelstraat te verhogen. Terrasoverkappingen zijn er in vele soorten en maten. Van vaste overkapping tot rolscherm.

MENK levert deze producten van het merk Stobach en AVZ waarbij het rolscherm tot het paradepaardje onder de rolschermen wordt genoemd. Door innovatie en microtechniek wordt het geheel opgerold in een stijlvolle en weerbestendige cassette waarbij de gelagerde beugels moeiteloos mee glijden in dit geheel. Onze terrasoverkappingen kunnen over het algemeen een breedte beslaan van ruim6.5 meter. Men kan kiezen uit diverse bedieningssystemen. Al onze overkappingen voldoen aan de maximale gestelde eisen betreffende de stormvastheid.

 

 

Met het gebruik van het geïmpregneerd, UV bestendige geveldoek met een keuze uit de vele trendy designs, krijgt ook uw bedrijf de juiste uitstraling die u voor ogen heeft.

Wij maken geheel vrijblijvend een afspraak om een voorstel voor uw bedrijfspand of winkel te realiseren. Uiteraard wordt pas na uw goedkeuring uw gevel secuur ingemeten waarna ons vakkundig plaatsingsteam voor de volledige montage zorg draagt. Desgewenst kunnen wij ook de vereiste vergunning bij de plaatselijke overheid voor u aanvragen.