Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping is het perfecte product waarmee u het buiten zitten op uw terras comfortabeler zal ervaren. Een wat koele zomeravond wordt met een terrasoverkapping ineens een stuk aangenamer. Maar ook de schaduwrijke sfeer opzoeken onder een doeltreffende overkapping voor de volle zomerse augustuszon is een belangrijk aspect voor deze aanschaf.

 

De keuze van terrasoverkapping hangt voor een groot deel af van de situatie en ligging van uw terras of tuin. Valt u keuze op een vaste overkapping of rolscherm. Onze keuze valt in ieder geval op kwaliteit en betrouwbaarheid dus zijn wij het dealerschap met AVZ, Solair en Weinor aangegaan, elk met een aanvullende productreeks zodat wij u optimaal kunnen adviseren aan de hand van een totaal pakket.

 

Het rolscherm als terrasoverkapping mag  tot het paradepaardje onder de rolschermen wordt genoemd. Door innovatie en microtechniek wordt het geheel opgerold in een stijlvolle en weerbestendige cassette waarbij de gelagerde beugels moeiteloos mee glijden in dit geheel. Onze terrasoverkappingen kunnen over het algemeen een breedte beslaan van ruim6.5 meter. U kunt kiezen uit diverse bedieningssystemen. Al onze overkappingen voldoen aan de maximale gestelde eisen betreffende de stormvastheid.

 

Met het gebruik van het geïmpregneerd, UV bestendige geveldoek met een keuze uit de vele trendy designs, krijgt uw woning de juiste uitstraling die u voor ogen heeft.

 

Laat u dus eerst door onze adviseurs vrijblijvend, helder en duidelijk adviseren naar alle  mogelijkheden aan de hand van talloze voorbeelden en stalen.

 

 

 

Uiteraard wordt pas na uw goedkeuring uw gevel secuur ingemeten waarna ons vakkundig plaatsingsteam voor de volledige montage zorg draagt. Desgewenst kunnen wij ook de vereiste vergunning bij de plaatselijke overheid voor u aanvragen.