Zakelijk

 

 

Veel bedrijven gingen u al voor!

Bent u onze volgende zakelijke klant, waar we een succes van gaan maken?

Waarom MENK zakelijk:

– Eigen gecertificeerde montage service

– Wij staan u met raad en daad bij.

– Vooruitstrevende producten.

– Voor zowel binnen als buiten de perfecte  oplossing.

– Werken nauw samen met diverse architecten en diverse instellingen.

 

MENK zonweringen werkt al erg nauw samen met verschillende vooraanstaande bedrijven. Voor deze bedrijven onderhouden we de zonwering ( jaarlijks of twee jaarlijks onderhoud).

Of het nu gaat om scholen, artsen praktijken enz. voor elk raam of gevel  hebben wij een passende oplossing. Wij leveren diverse vooruitstrevende producten, zowel voor binnen en buiten,  voor uw bedrijf.

 

 

U kunt een afspraak maken met ons, zowel op kantoor bij u als bij ons op kantoor, voor een uitgebreid gesprek over de diverse mogelijkheden. Mocht het zo zijn dat u ons nodig heeft bij de gesprekken met de architect, waar wij ook veel mee in contact staan, is dat natuurlijk altijd mogelijk. Natuurlijk wordt alles door ons ingemeten. Heeft u alleen een tekening van het pand, dan is dat bij ons ook geen probleem. Wij gaan naar het desbetreffende pand toe om foto’s te maken de situatie ter plekke te bekijken en te meten.

Naar aanleiding van het gesprek zullen wij u altijd een vrijblijvende offerte aanbieden. Hier staan de diverse, met u besproken, opties in. U kunt het dan op uw gemak nog eens rustig nalezen en bekijken.

Mocht u besluiten met ons in zee te gaan dan kunnen wij u verzekeren dat het een veel belovend project wordt waar u waar voor uw geld krijgt!