Schaarhekken

Bij Menk Rolluiken & Zonwering bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar duurzame schaarhekken. Onze schaarhekken zijn vooral geschikt voor winkel- en bedrijfspanden, maar ook voor uw woning zijn er een aantal zijn ze zeer goed te gebruiken. De schaarhekken  die door Menk Rolluiken & Zonwering geleverd worden, zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Naast de standaard afmetingen, kunnen de schaarhekken ook op maat gemaakt worden. Hierbij maakt het aantal niet uit, of u er nu één neemt, of honderd. Ook de materialen waar de schaarhekken van gemaakt worden, zijn zeer uiteenlopend. Ze zijn er in staal, aluminium en nog vele andere duurzame materialen. Naast schaarhekken bent u bij Menk Rolluiken & Zonwering ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar rolhekken, balie rolluiken, geïsoleerde roldeuren of brandwerende rolluiken, speeddeuren en rolluiken.

Schaarhekkenschaarhekken
Menk Rolluiken & Zonwering is gespecialiseerd in het maken, verkopen en plaatsen van schaarhekken. Niet alleen zijn onze deskundig gefabriceerde schaarhekken zeer stevig, ze zorgen er bovendien ook voor dat uw woning of bedrijfspand beschermd is tegen inbraak en vandalisme. De materialen waar onze schaarhekken van zijn gemaakt, zijn zeer duurzaam, waardoor het schaarhek (bij een juist gebruik en periodiek onderhoud) tientallen jaren meegaat!

 

Veiligheid
Schaarhekken zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kunt u ze gebruiken om uw pand aan de buitenkant (tegen de gevel aan) te beschermen, om het indringers moeilijker te maken uw pand te betreden. Ook voor vandalisme zijn schaarhekken goed in te zetten.

Maar naast het beschermen van uw woning, winkel- of bedrijfspand, kunt u schaarhekken ook gebruiken bij uw balie. Zo is uw medewerker beter beschermd tegen agressieve klanten of een (gewelddadige) overval. Tevens kunt u achter het schaarhek uw goederen beter beschermen.

Uw pand is door het gebruik vaneen schaarhek ook beter beveiligd en beschermd, waardoor uw verzekeringspremie omlaag zal gaan. Door gebruik te maken van het schaarhek wordt het namelijk veel lastiger voor mensen om in te breken en wordt vandalisme tot het minimum beperkt. Wist u dat vele verzekeringsmaatschappijen zelfs van u eisen, als het gaat om een winkel- of bedrijfspand, dat u een rolluik of rolhek plaatst aan de gevel?

 

Montage
Menk Rolluiken & Zonwering verkoopt niet alleen schaarhekken, ze worden ook nog voor u geplaatst! Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de schaarhekken zelf te monteren, maar het is beter om dit op een professionele manier te laten gebeuren. Zo weet u zeker dat het schaarhek ook echt goed bevestigd is en heeft u tevens een jarenlange garantie! Mocht het dan stuk gaan, wordt dit kosteloos voor u vergoed.

 

Merken
Menk Rolluiken & Zonwering werkt onder andere met de A-merken als AVZ, Solair, Allux en Herewall. Al deze bedrijven maken de schaarhekken met grote zorg en ze zijn vervaardigd van de juiste materialen.

 

Extra opties
Naast de standaard schaarhekken die wij op voorraad hebben, zijn er verschillende opties mogelijk waar u voor kunt kiezen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende bedieningssystemen aanwezig, waaronder schaarheksystemen met motor. Ook dit kan door ons gerealiseerd worden. Alle extra opties hebben een zeer hoge bedrijfszekerheid, hebben een maximale garantie en zijn (indien van toepassing) laag in stroomverbruik. Vraag aan één van onze medewerkers naar de extra toepassingen die op uw woning, winkel- of bedrijfspand mogelijk zijn!

 

Offerte
U kunt via onze website, maar ook aan de showroom, heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Eén van onze medewerkers zal u naar uw wensen vragen en wat algemene gegevens, waarna er een offerte opgemaakt zal worden. Na de opmaak van de offerte heeft u 30 dagen de tijd om te besluiten of u met Menk Rolluiken & Zonwering in zee gaat, of toch niet.

 

Showroom
U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken, maar ook op onze website staat een deel van onze collectie afgebeeld. Wij verkopen uitsluitend schaarhekken van A-merken, gemaakt van de duurzaamste materialen, met een zeer lange levensduur. In de showroom staan er altijd medewerkers voor u klaar om u te helpen. Of u nu vragen heeft, meer informatie wilt hebben of hulp nodig heeft bij de keuze van een rolluik, onze deskundige personeelsleden kunnen u overal bij helpen.

 

Website
Ook op onze website zijn diverse schaarhekken te zien. Echter zijn hier alleen de meest  verkochte schaarhekken en andere items uit onze uitgebreide collectie geplaatst. Om onze gehele collectie te zien, raden wij u aan om onze brochure aan te vragen of om op locatie naar de schaarhekken te kijken.

 

Contact
Via de website is het trouwens heel eenvoudig om contact met ons op te nemen. Onze adresgegevens staan hier weergegeven, u kunt heel gemakkelijk een e-mail sturen, een offerte aanvragen of het contactformulier invullen. Wij proberen uw bericht altijd binnen 24 uur te beantwoorden, met uitzondering van het weekend en/of feestdagen. Tijdens kantooruren kunt u ook altijd even bellen, waar u direct antwoord krijgt op uw vragen.