Rolhekken

Bij MENK Rolluiken & Zonwering bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar rolhekken. Rolhekken zijn vooral geschikt voor winkel- en bedrijfspanden, maar ook voor uw woning zijn er een aantal zijn ze zeer goed te gebruiken. De rolhekken die door Menk Rolluiken & Zonwering geleverd worden, zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Naast de standaard afmetingen, kunnen de hekken ook op maat gemaakt worden. Hierbij maakt het aantal niet uit, of u er nu één neemt, of honderd. Ook de materialen waar de rolhekken van gemaakt worden, zijn zeer uiteenlopend. Ze zijn er in staal, aluminium en nog vele andere duurzame materialen. Naast rolhekken bent u bij MENK Rolluiken & Zonwering ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar rolluiken, balie rolluiken, geïsoleerde roldeuren, transparante of brandwerende rolluiken, speeddeuren en schaarhekken.

 

Rolhekken
MENK Rolluiken & Zonwering is gespecialiseerd in het maken, verkopen en plaatsen van rolhekken. Niet alleen zijn onze deskundig gefabriceerde rolhekken zeer stevig, ze zorgen er bovendien ook voor dat uw woning of bedrijfspand beschermd is tegen inbraak en vandalisme.

De materialen waarvan onze rolhekken gemaakt zijn, zijn zeer duurzaam, waardoor het rolhek (bij een juist gebruik) tientallen jaren meegaat! Bovendien is uw pand ook beter beveiligd en beschermd, waardoor uw verzekeringspremie omlaag zal gaan. Door gebruik te maken van het rolhek wordt het namelijk veel lastiger voor voor mensen om in te breken en wordt vandalisme tot het minimum beperkt.

Wist u dat vele verzekeringsmaatschappijen zelfs van u eisen, als het gaat om een winkel- of bedrijfspand, dat u een rolhek plaatst aan de gevel?

 

 

Montage
MENK Rolluiken & Zonwering verkoopt niet alleen rolhekken, ze worden ook nog voor u geplaatst! Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de rolhekken zelf te monteren, maar het is beter om dit op een professionele manier te laten gebeuren. Zo weet u zeker dat het rolhek ook echt goed bevestigd is en heeft u tevens een jarenlange garantie! Mocht het dan stuk gaan, wordt dit kosteloos voor u vergoed.

 

Merken
MENK Rolluiken & Zonwering werkt onder andere met de A-merken als AVZ, Solair, Allux en Herewall. Al deze bedrijven maken de rolhekken met grote zorg en zijn vervaardigd van de juiste materialen. Alle rolhekken zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Afhankelijk van het doel van uw rolhek, kunnen uw wensen of de eisen van de verzekering makkelijk verwerkt worden.
Extra opties
Naast de standaard rolhekken die wij op voorraad hebben, zijn er verschillende opties mogelijk waar u voor kunt kiezen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende bedieningssystemen aanwezig, waaronder rolheksystemen met motoren. Ook dit kan door ons gerealiseerd worden. Alle extra opties hebben een zeer hoge bedrijfszekerheid, hebben een maximale garantie en zijn (indien van toepassing) laag in stroomverbruik. Vraag aan één van onze medewerkers naar de extra toepassingen die op uw woning, winkel- of bedrijfspand mogelijk zijn!
Offerte
U kunt via onze website, maar ook aan de showroom, heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Eén van onze medewerkers zal u naar uw wensen vragen en wat algemene gegevens, waarna er een offerte opgemaakt zal worden. Na de opmaak van de offerte heeft u 30 dagen de tijd om te besluiten of u met Menk Rolluiken & Zonwering in zee gaat, of toch niet.
Website
Ook op onze website zijn diverse rolhekken te zien. Echter zijn hier alleen de meest  verkochte rolhekken geplaatst. Om onze gehele collectie te zien, raden wij u aan om onze brochure aan te vragen of om op locatie naar de rolhekken te kijken.
Contact
Via de website is het trouwens heel eenvoudig om contact met ons op te nemen. Onze adresgegevens staan hier weergegeven, u kunt heel gemakkelijk een e-mail sturen, een offerte aanvragen of het contactformulier invullen. Wij proberen uw bericht altijd binnen 24 uur te beantwoorden, met uitzondering van het weekend en/of feestdagen. Tijdens kantooruren kunt u ook altijd even bellen, waar u direct antwoord krijgt op uw vragen.