Brandwerende schuifdeuren

Bij MENK Rolluiken & Zonwering bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar brandwerende schuifdeuren. Schuifdeuren kunnen zowel op woonhuizen, winkelpanden en/of bedrijfspanden gemonteerd worden. De brandwerende schuifdeuren die door MENK Rolluiken & Zonwering geleverd worden, zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Naast de standaard afmetingen, kunnen de deuren ook op maat gemaakt worden. Hierbij maakt het aantal niet uit, of u er nu één neemt, of honderd. Ook de materialen waar de schuifdeur van gemaakt wordt, zijn zeer uiteenlopend. Ze zijn er in staal, aluminium en nog vele andere duurzame materialen. Wij leveren tevens ook schuifdeuren die geïsoleerd of transparant zijn, rolhekken, schaarhekken, roldeuren, schuifdeuren, speeddeuren en verschillende brandwerende schaarhekken, roldeuren, rolhekken en dergelijke.

 

Brandwerende schuifdeuren
MENK Rolluiken & Zonwering is gespecialiseerd in het maken, verkopen en plaatsen van brandwerende schuifdeuren. Niet alleen zijn onze brandwerende schuifdeuren zeer stevig, ze zorgen er bovendien ook voor dat uw pand bij brand beter beschermd is. Door de brandwerende materialen, die in de schuifdeuren verwerkt zijn, kan de brand zich niet zo gemakkelijk verplaatsen. De materialen waar wij mee werken zijn zeer duurzaam materiaal en gaan (bij een juist gebruik) tientallen jaren mee!

 

Veiligheid
Schuifdeuren geven mensen vaak een veilig gevoel. Of de schuifdeur nu op een woning, winkelpand of bedrijfspand zit, inbrekers komen gewoon veel minder snel binnen. Ook vermijdt u vandalisme, want uw ruiten kunnen niet meer beklad of ingegooid worden. Zo kunt u ’s nachts lekkerder slapen, zonder angst dat er een inbreker binnenkomt of dat u ’s morgens besmeurde of kapotte ramen ziet. Ook op vakantie gaan zal u een lekkerder gevoel geven. Voor winkel- en bedrijfspanden zijn schuifdeuren daarnaast ook vaak een vereiste voor een brand- en inbraakverzekering. Zeker bij brand, vandalisme en/of inbraak kan het flink schelen dat er schuifdeuren geplaatst zijn!

Doordat er bij deze schuifdeuren gebruik gemaakt is van brandvertragend materiaal, is uw woning of bedrijfspand ook beter beschermd tegen brand. Uw verzekering stelt dit vaak ook als eis.

 

Montage
MENK Rolluiken & Zonwering verkoopt niet alleen brandwerende schuifdeuren, ze worden ook nog voor u geplaatst en eventueel op maat gemaakt! Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de schuifdeuren zelf te bevestigen aan uw pand, maar het is beter om dit op een professionele manier te laten gebeuren. Zo weet u dat de schuifdeuren ook echt goed bevestigd zijn en heeft u tevens een jarenlange garantie! Mocht het dan stuk gaan, wordt dit kosteloos voor u vergoed.

 

Merken
MENK Rolluiken & Zonwering werkt onder andere met merken als AVZ, Solair, Allux en Herewall. Al deze bedrijven maken de schuifdeuren met grote zorg en zijn vervaardigd van de juiste materialen. Alle schuifdeuren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, afhankelijk van het doel van uw rolluiken (bijvoorbeeld woning, winkelpand of bedrijfspand), kunnen uw wensen of de eisen van de verzekering makkelijk verwerkt worden.

 

Extra opties
Naast de standaard brandwerende schuifdeuren die wij op voorraad hebben, zijn er verschillende opties mogelijk waar u voor kunt kiezen. Dit zijn onder andere de val- en stormbeveiliging. Ook verschillende bedieningssystemen zijn aanwezig, waaronder schuifdeursystemen met motoren. Alle extra opties hebben een zeer hoge bedrijfszekerheid, hebben een maximale garantie en zijn (indien van toepassing) laag in stroomverbruik.

 

Offerte
U kunt via onze website, maar ook aan de showroom, heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Eén van onze medewerkers zal u naar uw wensen vragen en wat algemene gegevens, waarna er een offerte opgemaakt zal worden. Na de opmaak van de offerte heeft u 30 dagen de tijd om te besluiten of u met Menk Rolluiken & Zonwering in zee gaat, of toch niet.

 

 

Website
Ook op onze website zijn diverse schuifdeuren te zien. Echter zijn hier alleen de meest  verkochte brandwerende schuifdeuren geplaatst, om onze gehele collectie te zien, raden wij u aan om onze brochure aan te vragen of om op locatie naar de rolluiken te kijken.

 

Contact
Via de website is het trouwens heel eenvoudig om contact met ons op te nemen. Onze adresgegevens staan hier weergegeven, u kunt heel gemakkelijk een e-mail sturen, een offerte aanvragen of het contactformulier invullen. Wij proberen uw bericht altijd binnen 24 uur te beantwoorden, met uitzondering van het weekend en/of feestdagen. Tijdens kantooruren kunt u ook altijd even bellen, waar u direct antwoord krijgt op uw vragen.