Zonwering Binnen

 

 

Binnen zonwering is tegenwoordig een absolute “must”. In de eerste plaats voor uw gezondheid. We zijn er met z’n allen inmiddels wel achter dat teveel zon behoorlijk schadelijk kan zijn!  Daarnaast is zonwering een beschermer voor uw interieur en mooie zonwering geeft ook nog eens het juiste sfeerbeeld.

 

 

Dat binnenzonwering zeker mooi en sfeerverhogend kan zijn, bewijst wel onze grote collectie aan modellen, kleuren en systemen. Kiest u voor verticale of horizontale uitvoeringen? Of kiest u voor brede of juist smalle lamellen? En kiest u voor kunststof, of designstof, of sfeervol hout, of wat dacht u van Shutters, de nieuwste trend uit Hollywood? Alles behoort tot de mogelijkheden binnen het pakket van onze leveranciers. Wij kozen voor u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de merken Lega, Sunway en Verosol hebben we de juiste partners gevonden. We zijn er met z’n allen inmiddels wel achter dat teveel zon behoorlijk schadelijk kan zijn!

 

 

Op afspraak komt ons meetteam alles nauwkeurig inmeten en via eigen technische dienst wordt uw binnenzonwering vakkundig geïnstalleerd. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw individuele wensen. Laat u dus eerst door onze adviseurs vrijblijvend, helder en duidelijk adviseren naar alle  mogelijkheden aan de hand van talloze voorbeelden en stalen.