Zonwering Buiten

zonwering

 

Zonwering aan uw gevel moeten naast doeltreffend ook mooi zijn en het aanzicht van uw woning opwaarderen. Daarnaast moeten zonneschermen gebruiksvriendelijk zijn, dus gemakkelijk te bedienen en hoegenaamd ook onderhoudsarm. Om die reden werken wij met gerenommeerde merken zoals o.a. Stobac, AVZ, Solair en Renson. Elk met hun eigen trends en elk met hun specifieke systemen en techniek vullen zij elkaar aan tot een uitgebreid keuzepakket voor elke situatie.

De vele kleuren en designs van het UV en weerbestendige zonneschermdoek geven uw woning een geheel eigen karakter.

 

Echter, wanneer u een appartement heeft, zult u mogelijk rekening moeten houden met het bewoners collectief en vereniging van eigenaren. Bij een huurwoning dient u toestemming te krijgen van de verhuurder. Uiteraard kunnen wij voor deze aanvragen zorg dragen.

Op afspraak komt ons meetteam alles nauwkeurig inmeten en via eigen technische dienst wordt uw zonnescherm vakkundig geïnstalleerd. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw individuele wensen. Laat u dus eerst door onze adviseurs vrijblijvend, helder en duidelijk adviseren naar alle  mogelijkheden aan de hand van talloze voorbeelden en stalen.