Horren

Niets is zo lastig als muggen, vliegen en andere insecten buitenshuis te houden. MENK levert een totaal pakket horren die deze ongenodigde gasten optimaal kan weren. Het assortiment bestaat o.a. uit vaste horren, uitneembare klikhorren en rolhorren van de merken KeJe en AVZ

 

Het gaas welke gebruik wordt in alle uitvoeringen en types, is van een sterk fijnmazige kunststof zodat de hor jaren lang doeltreffend en gegarandeerd mee zal gaan. Deze rol horren hebben een uniek en gepatenteerd systeem waarbij het horren gaas moeiteloos keer op keer langs het frame geleid wordt en in de rol cassette wordt opgeborgen.

 

 

Alle frames zijn vervaardigd van hoogwaardig en slagvast gespoten aluminium De frame kleuren zijn RAL kleuren maar kunnen desgewenst worden aangepast.

 

Op afspraak komt ons meet team alle kozijnen en deuren nauwkeurig inmeten en via eigen technische dienst worden de horren vakkundig geïnstalleerd. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw individuele wensen. Laat u dus eerst door onze adviseurs vrijblijvend, helder en duidelijk adviseren naar alle  mogelijkheden aan de hand van talloze voorbeelden en stalen.