Rolluiken

 

 

Een rolluik aan het kantoorpand of winkelpui kan naast het eigen gevoel van veiligheid, ook een vereiste zijn van uw brand en inbraakverzekering. Wij leveren een compleet assortiment voor de industriële-  als utiliteitsbouw. Via ons dealerschap van o.a. Metacom, Condor en Megasec bent u verzekerd dat al onze rolluiken met grote zorg zijn vervaardigd van de juiste materialen.  Onze rolluiken worden gemaakt van kwaliteitsstaal of aluminium en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals gesloten, geperforeerd, transparant of open gestanst. Al naar gelang het doel of (overheids)wensen.

 

Kiest u voor een gesloten uitvoering, dan is dit een systeem waarmee inkijk en lichtinval absoluut uitgesloten is. Ideaal voor een kantoor of winkelpand in een gebied met een verhoogde inbraak- en vandalismegevoeligheid.  Onze geperforeerde uitvoering geeft een zo goed als dezelfde garantie en heeft toch een beperkte, zicht (screen effect),  licht en lucht doorlaat. Een juiste uitvoering waarbij zware beveiliging wordt verplicht en toch enige comfort gewenst! De “transparante” en “open gestanste” uitvoering is zeer geschikt als etalage rolluik waarbij inkijk en representatie een zeer belangrijke factor is maar optimale beveiliging niet kan worden uitgesloten.

 

Naast de standaard rolluiklevering, zijn diverse opties mogelijk zoals de z.g. val- en stormbeveiliging. Ook kunt u kiezen uit diverse bedieningssystemen.

Al onze producten voldoen aan alle verzekering, Arbo en andere overheidsnormen en eisen. Uw veiligheid begint bij ons secuur meetteam waarna onze eigen technische diens de vakkundige montage voor haar rekening neemt !