Speeddeuren

Bij Menk Rolluiken & Zonwering bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar speeddeuren. Speeddeuren kunnen zowel op woonhuizen, winkelpanden en/of bedrijfspanden gemonteerd worden. De speeddeuren die door Menk Rolluiken & Zonwering geleverd worden, zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Naast de standaard afmetingen, kunnen de deuren ook op maat gemaakt worden. Hierbij maakt het aantal niet uit, of u er nu één neemt, of honderd. Ook de materialen waar de speeddeur van gemaakt wordt, zijn zeer uiteenlopend. Ze zijn er in staal, aluminium en noem maar op. Wij leveren tevens ook speeddeuren die geïsoleerd, transparant of brandwerend zijn.

 

speeddeuren

Speeddeuren
Menk Rolluiken & Zonwering is gespecialiseerd in het maken, verkopen en plaatsen van speeddeuren. Speeddeuren zijn deuren die met een snelheid van ongeveer 1 meter per seconde openen en sluiten. Niet alleen zijn onze speeddeuren zeer snel en stevig, ze zorgen er bovendien ook voor dat uw pand tijdens de warme zomerperiode heerlijk koel blijft of in de winter lekker warm. Doordat de deuren zo snel openen en sluiten, blijft het binnen zo rond dezelfde temperatuur, waarbij het niet uitmaakt hoe koud of warm het buiten is.

 

Montage
Menk Rolluiken & Zonwering verkoopt niet alleen speeddeuren, ze worden ook nog voor u geplaatst! Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de speeddeuren zelf te bevestigen aan uw pand, maar het is beter om dit op een professionele manier te laten gebeuren. Zo weet u dat de speeddeuren ook echt goed bevestigd zijn en heeft u tevens een jarenlange garantie! Mocht het dan stuk gaan, wordt dit kosteloos voor u vergoed.

 

Showroom
U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken, maar ook op onze website staat een deel van onze collectie afgebeeld. Wij verkopen uitsluitend speeddeuren van A-merken, gemaakt van de duurzaamste materialen, met een zeer lange levensduur. In de showroom staan er altijd medewerkers voor u klaar om u te helpen. Of u nu vragen heeft, meer informatie wilt hebben of hulp nodig heeft bij de keuze van een speeddeur, onze deskundige personeelsleden kunnen u overal bij helpen.

 

Merken
Menk Rolluiken & Zonwering werkt onder andere met merken als AVZ, Solair, Allux en Herewall. Al deze bedrijven maken de speeddeuren met grote zorg en zijn vervaardigd van de juiste materialen. Alle speeddeuren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, bijvoorbeeld geheel gesloten of geperforeerd. Afhankelijk van het doel van uw speeddeur (bijvoorbeeld woning, winkelpand of bedrijfspand), kunnen uw wensen of de eisen van de verzekering makkelijk verwerkt worden.

 

Extra opties
Naast de standaard speeddeuren die wij op voorraad hebben, zijn er verschillende opties mogelijk waar u voor kunt kiezen. Dit zijn onder andere de val- en stormbeveiliging. Ook verschillende bedieningssystemen zijn aanwezig, waaronder speeddeursystemen met motoren. Alle extra opties hebben een zeer hoge bedrijfszekerheid, hebben een maximale garantie en zijn (indien van toepassing) laag in stroomverbruik.

 

Website
Ook op onze website zijn diverse speeddeuren te zien. Echter zijn hier alleen de meest  verkochte speeddeuren geplaatst, om onze gehele collectie te zien, raden wij u aan om onze brochure aan te vragen of om op locatie naar de rolluiken te kijken.

 

Offerte
U kunt via onze website, maar ook aan de showroom, heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Eén van onze medewerkers zal u naar uw wensen vragen en wat algemene gegevens, waarna er een offerte opgemaakt zal worden. Na de opmaak van de offerte heeft u 30 dagen de tijd om te besluiten of u met Menk Rolluiken & Zonwering in zee gaat, of toch niet.

 

Contact
Via de website is het trouwens heel eenvoudig om contact met ons op te nemen. Onze adresgegevens staan hier weergegeven, u kunt heel gemakkelijk een e-mail sturen, een offerte aanvragen of het contactformulier invullen. Wij proberen uw bericht altijd binnen 24 uur te beantwoorden, met uitzondering van het weekend en/of feestdagen. Tijdens kantooruren kunt u ook altijd even bellen, waar u direct antwoord krijgt op uw vragen.